We Love Music, en jij? Goedkoop uitgaan in Barcelona

imageZoals in elke grote stad is het nachtleven erg belangerijk voor Barcelona. Niet alleen toeristen maar ook de inwoners van de stad gaan graag voor een drankje naar de kroeg en voor een dansje naar de club. Het nadeel van Barcelona? Een nachtje doorhalen kost je toch al gauw 70 euro en mocht je dan onverhoopt en ongewild ook nog fan worden van de DJ of band die die avond speelt moet je ook nog eens een euro of 20 voor een CD ophoesten.

Voor degenen die een uitgebreider dagelijks menu willen dan witte rijst met bonen en ook geen behoefte voelen om in een kartonnen doos langs de rand van park Ciutadella te gaan wonen maar wel volop willen genieten van Barcelona´s nachtleven is er nu een oplossing: de We Love Music kortingskaart!

We Love Music is een club die door middel van een kaart korting biedt en acties heeft voor van alles en nog wat, zolang het maar met muziek te maken heeft.

Het inschrijven bij WLM is een simpele kwestie van het invullen van je gegevens op het formulier op de website, je ontvangt daarna een bevestigingsmail met een inschrijfnummer dat je kunt gebruiken totdat je de officiele kaart met het welkomstpakket thuis hebt ontvangen. De kosten voor de kaart zijn 12 euro voor twee jaar en met al die kortingen heb je die er zo uit!

Een van de bekendste partners van de WLM kaart is Club Razzmatazz. Met de kaart krijg je op vrijdag- en zaterdagnacht 3 euro korting op de entree en laten we eerlijk zijn, dat is toch weer een half mixdrankje extra! Bar Mond and club Fantástico zijn twee andere partners waar altijd een bepaalde korting of leuke actie geldt. Op het moment kan iedereen met de WLM kaart zich inschrijven om zijn favoriete 10 iPod nummers op te geven voor de DJ-set in bar Mond tijdens de iPod battles.

image club fantastico

Naast vaste (kortings)acties zijn er ook nog losse acties. Zo kun je korting krijgen op concert tickets, dit kun je dan vinden op de website of krijg je toegestuurd via e-mail. Op het moment krijg je ook 15% korting bij de McDonalds. Mocht je je afvragen wat dat met muziek te maken heeft dan moet je maar eens losgaan tot in de vroege uurtjes en daarna een McDonalds passeren, kijken of je jezelf kan tegenhouden! Daarnaast worden er af en toe spullen zoals CD´s verloot onder de leden die zich daarvoor inschrijven en als klap op de vuurpijl hebben ze ook nog hun eigen web-winkel waar ze met korting shirts en accesoires verkopen.

Één klein minpuntje: de website bestaat alleen in het Spaans.
We Love Music website

Een te gekke wijk om te stappen is trouwens gotico!

Annemarie


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here